MT in WT serija je Android ali Windows različica mobilnega POS, ki podjetjem zagotavlja mobilnost tabličnega računalnika in funkcionalnost fiksnega POS terminala. Na voljo v 8" ali 10" verziji tabličnega računalnika ali hibrida z vgrajenim tiskalnikom.
pritrdite MSR / RFID ročaj z vgrajenim 1D ali 2D skenerjem črtne kode, in dodatno odstranljivo baterijo in povečajte produktivnost.  Z možnostjo uporabe dock postaje pa pretvorite napravo v popoln stacionarni POS.

Stellar TK-2100 Series

Modularno oblikovanje
Serija Stellar TK-2100 je na voljo kot kiosk s pultom ali s stojalom, ki omogoča modularne možnosti namestitve v isti standardizirani družini.

Prilagojen pristop
Izberite med vrsto zunanjih možnosti, vključno s čitalnikom črtne kode, tiskalnikom vozovnic, sprejemnikom računov in podajalec kartic, da ustvarite rešitev za kioske, ki jo potrebujete.

Enostavno vzdrževanje
Vsa vhodna vrata se odpirajo spredaj in tako omogočajo enostaven dostop do storitev na terenu za servisiranje. Za odstranitev komponent med servisiranjem kioska ni potrebno premikati stran od sten ali razstaviti glavnega telesa kioska.

Različne aplikacije
Zasnovana za javni dostop, serija Stellar TK-2100 je primerna za široko paleto aplikacij za samopostrežne storitve, kot so: prodaja na prodajnem mestu, program zvestobe, samonaročanje restavracij, samoplačilo v hotelu , prijava bolnikov, samoplačniški kino / muzej in nadzor dostopa.


Paragon TK-3200 Series

Elegantna, moderna in interaktivna
Oblikovan s funkcionalnostjo in estetiko, ima serija Paragon TK-3200 visokoločljiv 32-palčni zaslon PCAP na dotik in elegantno, trajno ohišje, ki zagotavlja sodoben in izpopolnjen vmesnik človek-stroj.

Vsestranske funkcionalnosti
Vključuje široko paleto zunanjih naprav v samopostrežnih aplikacijah, vključno z 2D optičnim bralnikom, sprejemnim tiskalnikom, NFC, indikatorjem storitve, ohišje za plačilne naprave EMV in še več.

Izdelana za enostavno serviseranje 
Dizajn za samostojno namestitev, upravljanje kablov, vzdrževanje in zamenjavo komponent, s čimer je vse hitro, lepo, priročno in stroškovno učinkovito.

Prilagodljiva konfiguracija
Ponuja različne možnosti pritrditve: stensko, enostransko ali dvostransko delovanje, ki omogoča prožno namestitev.