Vaš uspeh je naša

Posiflex temelji na štirih glavnih ciljih
_______________________________________________________________________________________________________________________

Revolucionarna tehnologija

Več kot trideset patentiranih dizajnov za inovativnost in zanesljivost ter podaljšanje življenske dobe proizvodov. Dobrih 25 let izvrstnosti v inženiringu in kvalitetni proizvodnji po ISO 9001/14001 standardih.

Zanesljiva kvaliteta

Zanesljivo kakovost gradimo z nenehnim razvojem in izboljšavam v dizajnu in sestavi komponent. Vsi proivodi so testirani po (HALT/HASS) standardih. Z razvojem skrbimo, da bi se napake zaradi pregrevanja zmanjšale na minimum. Ohišje iz aluminija namesto plastike omogoča manj okvar, ekološko sprejemljiv FANFREE sistem porabi do 60% manj energije. Z uporabo enakih čipov, memorije in izvorne kode smo zagotovili kompatibilnost od sistema do sistema. Poleg tega smo tri leta zapored osvojili nagrado časopisa Business Solutions kot najboljši proizvod in prodajalec.

Sprejemljiva cena

Posiflex s triletno garancijo potrjuje predanost kakovosti.
Podjetje skupaj s partnerji po celem svetu zagotavlja skladiščenje in servis opreme v dogovorjenih rokih. Zagotovljene so nadgradnje obstoječih sistemov in opreme ter zagotovilo za dobavo nadomestih delov še 5 let po zaključku proizvodnje določenega produkta.

Ključne kompetence

Uspeh Posiflexa temelji na sposobnosti prepoznavanja želja in potreb kupcev, ki jih pretvori v uspešne proizvode. To nam omogoča lastna proizvodnja na Taiwanu z brezkompromisnim nadzorom kakovosti.